#LIIKUNTAKANNALLEPANO

Pohjois-Savon reservipiirit julistavat

#LIIKUNTAKANNALLEPANO:n

Pohjois-Savon reservipiirien #LIIKUNTAKANNALLEPANO -liikuttamiskampanjan tavoitteena on tehdä jokaisen omatoiminen liikkuminen näkyväksi sosiaalisen median avulla.

LIIKUNTAKANNALLEPANO tarkoittaa sinun, minun – MEIDÄN – kenttäkelpoisuuden ylläpitoa, osoittamalla että kaikilla meillä on omat tapamme liikkua. Liikkumista on halkojen hakkaaminen, sienimetsällä käynti, sauvakävely, hiihtäminen, maastopyöräily - vain mielikuvitus on rajana.

Haluamme, että tavallisten reserviläisten, kaiken tasoinen liikunta tulee näkyväksi ja että kynnys lähteä liikkeelle olisi mahdollisimman pieni. Kampanja ei ole kilpailu, vaan sen tärkein tehtävä on innostaa kaiken kokoisia ja ikäisiä liikkujia. Yhteisöllisyys- ja yhdessä tekeminen oli meille tärkeää jo yli 70 vuotta sitten, jatkakaamme siis kunnossa pysymistä.

Tuo ilmi oma tapasi liikkua julkaisemalla päivitys kuvan kera tai ilman Vihman #liikuntakannallepano Facebook –ryhmässä, käyttäen hastagia #LIIKUNTAKANNALLEPANO omissa Facebook-julkaisuissasi tai vastaavasti Instagramissa tai Twitterissä omalla tililläsi.

Aktiivisimmat liikkujat ja somettajat palkitaan erikseen ilmoitettavien kriteereiden mukaan. Seuraa siis Vihman tiedotusta!

#Liikuntakannallepano tulee olemaan vahvasti esillä myös Pohjois-Savon reservipiirien alueella järjestettävissä reserviläisliikuntatapahtumissa.

Liikuntatoimikunnan kokoonpano 2024:

Mika Lustig (puheenjohtaja)

Kalle Lehtiniemi (sihteeri)

Pasi Huovinen

Juha Jumpponen

Eino Jämsä

Lauri Tolkki

Maata voi puolustaa mies tai nainen, mutta ei sivustakatsoja.

”Pannaanha porukkaa liikkummaan!”

www.vihma.fi     www.facebook.com/Vihmaface/