Kilpailujen tuki

Tätä sivua päivitetään vuosittain vastaamaan sen vuoden tilannetta.

Osallistumismaksut vuonna 2024

Pohjois-Savon Reserviupseeri- ja Reserviläispiirit tukevat RESUL:in ampumalajien SM -kisoihin osallistumista, osallistumismaksujen muodossa.

Ehtona tuen saamiselle on, että kilpailupaikka on saavutettu PM -kisan kautta, jos sellainen on järjestetty Pohjois-Savon alueella, ennen sm -tason kilpailua. Mikäli kilpailuun varattu budjetti ei riitä osallistumismaksuihin, osallistujilta kerätään
ylimenevän osuuden kattava omavastuu.

Sm -tason kilpailuun voi osallistua edelleen omakustanteisesti, jos kiintiöpaikkoja ei ole määritelty järjestäjän puolelta. Merkittävimmät kisat osallistujamäärien perusteella ovat Reservin ampumamestaruuskisat,
res. ammunnan SM -kisat, falling plates SM -kisat, ilma-aseiden SM -kisat sekä perinnease SM -kisat.

Vuosittainen kilpailuihin käytettävä budjetti on määritelty ennakkoon, Pohjois-Savon Reserviupseeri- ja Reserviläispiireissä. Budjetti on tarkoitettu samana vuonna järjestettäviin SM-tason kilpailuihin, jos jostain kisasta jää yli tai alijäämää, niin se vähentää tai lisää loppuvuodelle käytettävää summaa.

SRA SM -kisapaikat määrittelee KKC -toimikunta. KKC -kilpailuiden kerätyistä osallistujamaksuista kustannetaan sm-kisapaikat, ja näihin piireiltä ei tule suoranaisesti tukea.

Kun piirin on maksanut osallistumismaksun, kilpailuun osallistumisen voi perua ainoastaan Force majeure (esim sairaus) syystä. Mikäli kilpailija peruu lähtönsä jostain muusta syystä, on hän velvollinen maksamaan osallistumismaksun takaisin piirille.

Alla olevasta linkistä löydät kuluvan vuoden kilpailujen tukisuunnitelman:

Osallistumismaksujen tukisuunnitelma 2024

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää osallistumismaksujen tuesta, ole yhteydessä ampumatoimikuntaan laittamalla viestiä osoitteeseen: ammunta[at]vihma.fi.