LIIKUNTA

Reserviläisen toimintakyvyn perustana on hyvä fyysinen kunto. Fyysinen kunto kehittyy ja pysyy yllä vain liikkumalla säännöllisesti. Erilaisia liikunnallisia reserviläistapahtumia tarjotaan monipuolisesti pitkin Pohjois-Savoa ja niihin ovat tervetulleita kaikki tasoon, ikään tai kokemukseen katsomatta. Pääasia, että liikumme ja vieläpä samanmielisessä seurassa.


Pohjois-Savon reservipiirit julistavat

#LIIKUNTAKANNALLEPANO:n

Pohjois-Savon reservipiirien #LIIKUNTAKANNALLEPANO -liikuttamiskampanjan tavoitteena on tehdä jokaisen omatoiminen liikkuminen näkyväksi sosiaalisen median avulla.


Pohjois-Savon Reserviupseeri- ja Reserviläispiirien alaisuudessa toimii yhteinen Liikunta- ja urheilutoimikunta, jonka tehtävänä on aktivoida jäsenistöä fyysisen kunnon ja kenttäkelpoisuuden kehittämiseen ja ylläpitämiseen sekä koordinoida piirin liikuntatapahtumia.

Toimikunnan kokoonpano vuonna 2023:

Mika Lustig, puheenjohtaja

Pasi Huovinen

Kalle Lehtiniemi

Matti Nissinen

Markku Huuskonen

Juha Jumpponen

Eino Jämsä

LIIKUNTAKALENTERI

Vihman suunnistusviikko: Siilinjärvi

Vihman suunnistusviikko härmistyy keskiviikkona 7.6.2023 Siilinjärvelle paikallisen suunnistusseuran Siilin Rasti kuntorasteille. Pohjois-Savon reserviläispiirit kustantavat osallistumismaksun sekä mahdollisen Emit-vuokran. Saapuessasi paikalle ja ilmoittautuessa kerro osallistuvasi Vihman suunnistusviikolle ja kertomaan nimesi sekä mihin yhdistykseen kuulut, niin homma on suoritusta vaille valmis. Varaudu mahdollisesti esittämään jäsenkorttisi. Kuntorastit kyseisenä päivänä järestetään Kasurilan rinteitten ympäristössä.  Linkin mukaan ilmottautumispaikka on rinteitten ... Read more

Jukolan viesti. Porvoo 17.-18.6.2023

Koe Jukola Porvoon mitalla pohjois-Savon reserviläispiirien joukkueissa Vihman veljesten ja siskosten mukana 17-18.6.2023 (https://jukola.com/2023/) Vuoden 2023 Jukolan viestiin olemme kasaamassa jälleen joukkueita. Jukolan viestissä veljesten osalta tarve on seitsemälle henkilölle ja tavoitteena on joukkueena saada hyväksytty suoritus aikaiseksi. Ja Venloissa tarve olisi neljälle naiselle. Mukaan voi lähteä ilman aiempaa suunnistuskokemusta – tarvittavat perusopit saat helposti ... Read more