LIIKUNTA

Reserviläisen toimintakyvyn perustana on hyvä fyysinen kunto. Fyysinen kunto kehittyy ja pysyy yllä vain liikkumalla säännöllisesti. Erilaisia liikunnallisia reserviläistapahtumia tarjotaan monipuolisesti pitkin Pohjois-Savoa ja niihin ovat tervetulleita kaikki tasoon, ikään tai kokemukseen katsomatta. Pääasia, että liikumme ja vieläpä samanmielisessä seurassa.


Pohjois-Savon reservipiirit julistavat

#LIIKUNTAKANNALLEPANO:n

Pohjois-Savon reservipiirien #LIIKUNTAKANNALLEPANO -liikuttamiskampanjan tavoitteena on tehdä jokaisen omatoiminen liikkuminen näkyväksi sosiaalisen median avulla.


Pohjois-Savon Reserviupseeri- ja Reserviläispiirien alaisuudessa toimii yhteinen Liikunta- ja urheilutoimikunta, jonka tehtävänä on aktivoida jäsenistöä fyysisen kunnon ja kenttäkelpoisuuden kehittämiseen ja ylläpitämiseen sekä koordinoida piirin liikuntatapahtumia.

Toimikunnan kokoonpano vuonna 2020:

Jonni Markkanen, puheenjohtaja
Lassi Väänänen
Mika Lustig
Markku Huuskonen
Matti Nissinen
Mika Martikainen

LIIKUNTAKALENTERI

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat › Liikunta

elokuu 2020

TEERIMÄEN TOIMINTAPÄIVÄ 15.8.2020 – Reservipiirien kärkitapahtuma

15 elokuun

Osallistu reippaaseen toimintapäivän partiokilpailuun! Toimintapäivä on P-S reserviläispiirien kärkitapahtuma: partiokilpailu, johon voi osallistua nais-, mies- tai sekapartiolla. Osallistuminen ei edellytä maanpuolustusjärjestön jäsenyyttä tai suoritettua asevelvollisuutta. Ilmoittautuminen ja ohjeet MPK:n kurssikalenterissa: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustutarkemmin/id/102435 SISÄLTÖ Kurssi sisältää suunnistusta tehtävärasteineen ja ammuntaa reserviläisaseilla Teerimäen ampumaradalla. Kurssi pidetään partiokilpailuna, partion koko 3 henkilöä. Kolme parasta partiota palkitaan. Partiot keräävät pisteitä ... Read more

Lue lisää »

syyskuu 2020

sotamies Långin polku

19 syyskuun klo 09:00 - 19:00
Ilmainen

Hei! Tervetuloa mukaan sotamies Långin polulle! Kyseessä on Iisalmen seudun Reserviläisten, Iisalmen Visan ja Pohjois-Savon Rauhanturvaajien järjestämä yhden päivän aikana tapahtuva maastovaellus, joka sisältää suunnistusta ja muutamia yleisiä kansalaistaitoja mittaavia rastitehtäviä. Vaellus sijoittuu Iisalmeen Sikokallion ja Hanhilammen väliselle alueelle ja päivän aikana kuljettava reitti on noin 18km. Liikkuminen reitillä tapahtuu kartan avulla ja reitti pohjautuu ... Read more

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat