Pohjois-Savon Reservipiirien kevätkokoukset

On aika Pohjois-Savon reservipiirien kevätkokouksille. Kokoukset pidetään Sakkyllä (Presidentinkatu 3) tiistaina 12.4. klo 18 alkaen.

Tilaisuus alkaa klo 16:30 Sotilaskodin järjestämällä kahvituksella, jossa munkkeja on varattu 100 ensimmäiselle. Kahvin jälkeen (klo 17) siirrytään piirien yhteiseen esitelmäosuuteen, jonka tulee pitämään sotilasmestari Vesa Tuovinen Maasotakoulusta.

“Sotilasmestari Vesa Tuovinen aloitti heinäkuussa 2021 aliupseerien yleis-ja mestaritason kurssinjohtajana sekä vanhimpana aliupseerina Maasotakoulussa” (Maasotakoulu, 2021). https://maavoimat.fi/-/maasotakoulun-aliupseerien-vanhin-on-sotilasmestari-vesa-tuovinen

Esitelmän jälkeen pidetään piirien kevätkokoukset erillisissä tiloissa. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua klo 17 alkaen teams-yhteydellä. Teams-kokoukseen on ilmoittauduttava perjantaihin 8.4.2022 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja(ät)vihma.fi.

Tervetuloa!