Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

RK-kilpailu 2019

toukokuu 4 klo 08:00 - toukokuu 5 klo 16:00

Pohjois-Savon reserviläisten rynnäkkökiväärikilpailu ammutaan Rissalassa 4.-5.5.2019. Kilpailussa noudatetaan Pohjois-Savon aluetoimiston reserviläisampumakilpailujen sääntöjä. Ammuntakilpailuun saavat osallistua varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittaneet asevelvolliset (1.1.1959 tai myöhemmin syntyneet). Ampumasuoritus kestää noin kaksi tuntia per erä, eli kukin osallistuja ampuu suorituksensa joko lauantaina tai sunnuntaina, myöhemmin ilmoitetun eräluettelon mukaisesti.

Kilpailu sisältää sekä kerhojen/yhdistysten välisen joukkuekilpailun että reserviläisten henkilökohtaisen kilpailun.  Joukkueen muodostaa viisi ampujaa, joiden on oltava samasta kerhosta/yhdistyksestä. Joukkueen kaikki ampujat kilpailevat myös henkilökohtaisessa sarjassa. Sekä joukkue- että henkilökohtaiseen kilpailuun saa osallistua myös niitä reserviläisiä, jotka eivät vielä kuulu jäsenenä reserviläiskerhoon / -yhdistykseen. Näin tarjotaan heille mahdollisuus tutustua reserviläistoimintaan.

Kerhoilla/yhdistyksillä on aikaa 3.3.2019 saakka ilmoittaa RK-ammuntaan osallistuvien joukkueiden lukumäärä (ampujien nimiä ei siis tarvitse ilmoittaa). Samalla yhdistykset/kerhot voivat ilmoittaa toivomuksen siitä, minä päivänä kukin joukkue ampuu. Myös kerhon/yhdistyksen yhteyshenkilön yhteystiedot on ilmoitettava.

Jos et tiedä kuka on oman yhdistyksesi yhteyshenkilö tapahtumaan liittyen, voit tiedustella asiaa res-piirien toiminnanjohtajalta:
psrespiirit@gmail.com

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 4 klo 08:00
Loppuu:
toukokuu 5 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Rissala
Leppälammentie
Toivala, 70900