Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Marskin Malja 2020

heinäkuu 29 klo 17:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 17:00 on keskiviikko, repeating until 29.7.2020

Siilinjärven Reserviupseerikerho ry ja Siilinjärven Reserviläiset ry järjestävät perinteisen Marskin Malja kilpailun heinäkuun aikana Siilinjärvellä. Marskin Malja on kolmiottelu, jossa lajeina ovat pistooliammunta 6 x 5 laukausta kuvioon, uinti 200 m sekä maastojuoksu 3000 m. Osakilpailut järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin klo 17 alkaen: Ammunnat Raasiossa ja muut lajit Siilinjärven Veteraanimajalla (Varpaskummuntie 35, 71800 Siilinjärvi).

Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailuun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan riittää kun ilmoittautuu kilpailupäivänä Raasion ampumaradan pistooliradalla, jossa kukin osakilpailu aloitetaan ammunnalla. Ammuntaan osallistuminen edellyttää, että kilpailijalla on voimassa oleva reserviläisen ampumaturvavakuutus, tai vastaava. Omaa asetta ei välttämättä tarvitse, sillä kerhoilta saa tarvittaessa aseen lainaksi sekä hankittua myös kilpailussa tarvittavat patruunat.

Kilpailun säännöt ovat luettavissa Siilinjärven reserviupseerikerhon Internet-sivuilta, jossa myös tulokset julkaistaan. Kilpailupäivät ja tarkemmat tiedot löydät Marskin Malja esitteestä

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 29
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.rul.fi/siilinjarvi/marskin-malja-kolmiottelu/

Järjestäjät

Siilinjärven Reserviupseerikerho ry
Siilinjärven Reserviläiset ry

Tapahtumapaikka

Raasion ampumarata
Raasiontie 261
Siilinjärvi, 71800 Suomi
+ Google Map